Ervaringen van anderen

Bij Thijs heeft mijn zoon veel van zijn eigen kracht ervaren, dit heeft hem heel erg geholpen op dat moment in zijn ontwikkeling. De omgeving is prachtig, het afstemmen van Thijs op mijn zoon was mooi om te ervaren.

Els Smilde

Thijs van der Werf werkt op een rustige duidelijk manier en is eerlijk en betrokken. Bedankt voor het vertrouwen in mijn zoon en de begeleiding in een zeer lastige tijd en periode in zijn leven.

Eline Vegter

Een kind dat lekker in zijn vel zit, vind ik heel belangrijk. Thijs kijkt heel goed naar wat je kind nodig heeft. Zonder vooroordeel en met veel positiviteit. Hij ging samen met Niels (destijds 10 jaar) op ontdekkingsreis, wat past het beste bij hem zodat hij groeit in zijn ontwikkeling. Door zijn aanpak groeide Niels in zijn zelfvertrouwen en leerde hij beter omgaan met zijn dyslexie.  

Ilse, moeder van Niels 

Thijs heeft Manu de laatste drie jaar van de basisschool bijles gegeven in met name rekenen en spelling. Het extra oefenen, de goede uitleg, het dagelijkse huiswerk (goed te doen) hebben de stof stevig verankerd en een goede basis gegeven om door te gaan naar de middelbare school. Thijs zorgde voor een warme en veilige omgeving. Als Manu soms geen zin had in bijles kon hij dat goed opvangen. We ontvingen na iedere les een helder verslagje.

Merel Bruning

Vanuit rust en beheersing heeft Thijs onze zoon begeleid. Dit gebeurde op school. Waar nodig gaf hij begeleiding en waar het niet nodig was stond hij op de achtergrond. Thijs ging ook mee om onze zoon te begeleiden tijdens de gym. Hij zet het kind centraal en kijkt waar begeleiding nodig is. Op een rustige, beheerste manier bood hij de begeleiding.

Aline Divendal

Thijs heeft onze zoon begeleid bij het maken van zijn huiswerk voor 3 examenvakken Havo. Hij is betrokken, observeert goed en heeft een praktische aanpak. Zijn huiswerkbegeleiding is meer dan dat alleen. Hij had oog voor onze zoon is en diens achterliggende problemen en speelde daar heel mooi op in.

Anneke Rodenburg

Wij kwamen bij Thijs terecht ivm onze zoon die moeite had met het ordenen en structureren van zijn schooltaken. In de bijlessen heeft hij geleerd om vanuit rust en vertrouwen te werken. Hierdoor is zijn plezier tijdens het werken toegenomen en is zijn zelfvertrouwen gegroeid. Heel fijn! Onze zoon heeft de bijlessen met Thijs als erg prettig ervaren; Thijs straalt rust uit, hanteert een speelse methode en geeft de kinderen vertrouwen.

Fleur

Thijs helpt onze dochter met het verbeteren van haar rekenvaardigheden. Ze maakt daarin een mooie groei door. De werkwijze van Thijs spreekt ons erg aan. Naast het rekenkundige gedeelte, besteedt hij ook aandacht aan de manier hoe je een lastige rekensom structureert, stap voor stap aanpakt. Dit sluit aan bij de behoefte van onze dochter. En af en toe een balspel tussen de sommen door levert ook nog eens plezier op!

Arjen

Je bijlessen hebben zeker een bijdrage geleverd in de ontwikkeling van onze kinderen. Van bijles tijdens hun basisschool periode tot aan tips waar ze op de universiteit nog profijt van hebben gehad. Nogmaals dank voor je hulp Thijs!

Sevim Celebi

Onze zoon heeft met begeleiding van Thijs geleerd hoe hij het beste zijn huiswerk kan maken en plannen. Met tussendoor tijd voor beweging en spelletjes om zijn zelfvertrouwen te vergroten. Waardevolle lessen waar hij nog steeds met veel plezier op terugkijkt.

E. Rovers

Wij zochten huiswerkbegeleiding voor onze zoon (ADHD en autisme) tijdens zijn VMBO opleiding. Via zijn begeleidster kwamen wij in contact met Thijs. Onze zoon heeft mooie resultaten behaald en met goed gevolg zijn diploma gehaald. En een goede start naar vervolgonderwijs. Het was zeker een uitdaging onze zoon te begeleiden maar samen hebben ze een weg gevonden om het te laten werken. Onze zoon heeft diverse nieuwe leer strategieën ontwikkeld op basis van Thijs zijn instructies. Onze zoon en wij kunnen Thijs in kort omschrijven als: Een rustige persoon; begripvol; betrouwbaar; kundig.

Henny Nieuwenhuis

Thijs heeft mijn beide dochters bijles gegeven en als je hun prestaties daarvoor en erna met elkaar vergelijkt, zijn ze daardoor beiden 20 a 30% vooruit gegaan in hun kunnen. Wat voor mij vooral fijn was, was dat mijn meiden graag naar de lessen gingen omdat ze de omgang met Thijs als prettig ervoeren. Hij bleef altijd rustig en wist ze toch te motiveren en mee te nemen, zodat ze bereid waren te oefenen in hun vaardigheden. Wat fijn was voor mij als ouder, was dat het geheel behapbaar was en te overzien, de meiden hadden de verbetering na 5 lessen al behaald. Dus kortom, wij zijn Thijs dankbaar voor zijn hulp.

Esther Zwijnenberg

Binnenkort Kennismaken?

Graag bespreek ik met u uw wensen en de behoeften van uw kind.
En nodig ik u uit voor een kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groet,

Thijs van der Werf